מים בטעמים – מתכון מנצח לקיץ ב-5 דקות

בימי הקיץ החמים, כולנו אוהבים ליהנות ממשקאות קרים ומרעננים כמו מים בטעמים, שיצננו אותנו ויתנו לנו אנרגיות להמשך היום.

הבעיה היא, שבדרך כלל המשקאות הללו מלווים בסוכר, חומרי טעם וריח ועוד מרכיבים וכימיקלים שאינם רצויים ואינם תורמים לגופנו. ובכל זאת, אנחנו לא יכולים להעביר את הקיץ בלי כמה לגימות ממשקה מתוק ומרענן.

אנו בעדנים, מאמינים שהמשקאות הכי טובים באים מהטבע. לכן אנו משתמשים בחומרי גלם איכותיים שגדלו ללא שימוש בריסוס ובחומרי הדברה, ומביאים לכם את הטבע לתוך כוס התה. שיטת הגידול שבה אנו משתמשים, שומרת על המאזן האקולוגי ותורמת לאיזון ולבריאות הגוף.

במוצרים שלנו ניתן להשתמש במספר ווריאציות, ובפוסטים הקודמים כתבנו כאן על המוצרים להכנת משקאות קרים ופרסמנו מתכון לצ’אי לאטה קר בתוספת גלידה.

 היום נשתף אתכם במתכון חדש – מים בטעמים. פשוט, טעים ובריא, והכי חשוב – אורגני! ניתן ואף מומלץ לשתות ללא תוספמהדורת קיץ- מנגו פסיפלורה - מים בטעמיםת סוכר או  ממתיקים אחרים!

אז איך מכינים?

לבקבוק של חצי ליטר:

  1. שמים שקיק מחליטות הפירות של מהדורת הקיץ – מנגו ופסיפלורה/תה פטל/רוייבוס ורימונים בחצי כוס מים רותחים ומניחים ל-3 דקות.
  2. אם רוצים – מוסיפים חצי כפית דבש או אגבה. ההמלצה שלנו: נסו לשתות ללא המתקה כלל!
  3. מעבירים לקנקן או לבקבוק של 500 מ”ל ומוסיפים מים קרים עם קרח.
  4. מוסיפים קשית ושותים – לרוויה!

ומה אנשים אחרים חושבים על מוצרי הקיץ שלנו?

במגזין הלייף סטייל TLVEGAN נכתב: ” אצלנו בבית תה “עדנים” המשובח מככב בימות החורף ולשמחתנו, עכשיו ניתן ליהנות ממנו גם בקיץ עם משקאות תה קר, אורגני, טבעי, מרענן וטעים.

הכינו קנקן תה קר ממהדורת הקיץ החדשה של “עדנים” ושדרגו את השתייה הקרה לאורחים, חברים וגם עבורכם”.

בתפוז בלוגים נכתב: ” גם בימים החמים של הקיץ, כאשר טמפרטורות עולות, אפשר ליהנות מתה קר איכותי ואורגני בלי לשלם סכומים גבוהים על התה הקר בבקבוקים הנמכר ברשתות שיווק.”

שימו לב, ניתן להשיג את חמישיית חליטות הקיץ שלנו בחנות המקוונת, ב- 30% הנחה עד סוף החודש בלבד! אל תפספסו!

בנוסף אנו מזמינים אתכם להצטרף למועדון הלקוחות שלנו בחינם, ולקבל 10% הנחה בכל קנייה בחנות המקוונת ועדכונים על מתכונים ומבצעים ייחודיים לחברי המועדון בלבד.

הצטרפו עכשיו:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.