מתכון לתה קר תפוח קינמון ב-15 דקות

מתכון לתה קר - הצעת הגשה
מתכון לתה קר שמתאים לשדרוג כל ארוחה, מפגש משפחתי או חברתי, על שולחן החג או בפיקניק. מומלץ לימי הקיץ החמים, כשהחשק למשקאות ממותקים עולה ומחפשים משהו טבעי. מבוסס על תערובת אורגנית ייחודית בתוספת של ורד הבר, היביסקוס וקליפות תפוז.

מתכון לתה קר להכנת קנקן של 1 ליטר:

זמן הכנה: 15 דק׳
זמן השרייה: 6-8 שעות

מרכיבים:

אופן ההכנה:
  • בכוס גדולה משרים את התערובת ביחד עם הדבש/האגבה למשך 10 דקות. אפשר לערבב מידי פעם למיצוי מקסימלי של החליטה.
  •  מעבירים את המיצוי לקנקן, מומלץ יחד עם הפירות שצפו מעל (אפשר לאכול אותם אחרי!), ומסננים את המשקעים.
  •  מוסיפים מים קרים, חשוב להשאיר מקום לקרח.
  • מניחים במקרר למשך 6-8 שעות, מוציאים, מוסיפים קרח ומגישים.
מתכון לתה קר - חליטת תפוח קינמון
5/5

חליטת תפוח קינמון אורגנית, מתכון לתה קר טעים ומרענן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם

פרפה צ'אי בננה טבעוני היסטרי!

אז אנחנו ממש מתרגשים לשתף איתכם את המתכון הזה! הוא מרענן וקל להכנה, עשויי ממרכיבים טבעוניים בלבד וללא תוספת סוכר. הפרפה מבוסס על תערובת צ'אי

תה מאצ'ה, מדיטציה ומה שבינהם

תא מאצ'ה, מדיטציה ומה שבינהם: כל הסיבות לשתות מאצ'ה המאצ'ה היא אבקת תה ירוק יפני שמופקת מצמח ה camellia sinensis. היא נחשבת לחלק מרכזי בתרבות

שיתוף:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב pinterest
Pinterest
שיתוף ב linkedin
LinkedIn

מוצרים קשורים:

פוסטים נוספים:

פרפה צ'אי בננה טבעוני היסטרי!

אז אנחנו ממש מתרגשים לשתף איתכם את המתכון הזה! הוא מרענן וקל להכנה, עשויי ממרכיבים טבעוניים בלבד וללא תוספת סוכר. הפרפה מבוסס על תערובת צ'אי

Read More »

הצטרפו למועדון שלנו ותקבלו 15% הנחה לקנייה הקרובה!

דילוג לתוכן